Deze pagina is bestemd voor Geocaching.

Populair gezegd is Geocaching het zoeken naar "schatten" met behulp van GPS coördinaten. Meer over wat het door miljoenen mensen over de gehele wereld hierin boeit vindt u op www.geocaching.com.

Officieel zijn wij in 2013 in Croatië daarmee gestart. Het leek ons leuk om overal waar we met de camper kwamen minimaal 1 geocache te vinden en te loggen.
Het kwam eigenlijk maar rustig op gang, we moesten wennen. Ook kwamen wij tot de ontdekking dat we dankzij deze hobby op plaatsen en plekken kwamen waar we anders nooit zouden zijn gekomen. De informatie die je van de Cache Owners (CO's) is vaak veel dieper en/of leuker dan die je van een toeristen bureau krijg.

Paul heeft vaak de drang om van iets waarvan je profiteer ook iets terug te doen. Hij heeft op 01-04-2016 in totaal zelf 31 geocaches gecreëerd en neergelegd.
Op 2 na allemaal op gebied van de gemeente Veenendaal en met toestemming van de gemeente Veenendaal.
Daarvan zijn er 26 nu in archief en niet meer te bezoeken. Vier geocaches zijn door een andere liefhebber geadopteerd en later ook in archief geplaatst.Klik hier voor een titeloverzicht van onze caches met link naar de Geocaching pagina.

Klik hier voor submenu per geocache van ons.