Paul en Rita
en hun hobby's

QUIZZEN

Zoals geschreven is quizzen is een gezamenlijke hobby, tenminste het kijken en af en toe op televisie meespelen. Vanaf 1995 heb ik aan ruim 50 televisiequizzen meegedaan. Tevens mocht ik enkele malen bij de VARA actualiteit programma's als erkende quizkenner te gast zijn.

Als voorzitter van de Stichting Quizorganisatie NL (SQON) bracht mijn team en ik tevens quizzen op locatie; hielpen we productiemaatschappijen aan pilot kandidaten uit onze ervaren quizzerskring; organiseerden we bijeenkomsten van quizzers; in naam van de IQA (International Quizzing Organisation) organiseerden de Nederlandse inbreng bij het WK; en we organiseerden in 2009 de Europese Kampioenschappen te Dordrecht.


PUBQUIZZEN
De quizzen hebben ons nooit los gelaten, de laatste op televisie was, zoals geschreven op de home pagina, de MAX Pubquiz in 2021 (zie foto op home-pagina). De sfeer was dusdanig goed, dat wij besloten voor verenigingen en stichtingen dergelijke pubquizzen te maken en te presenteren (des gewenst de presentatie aan een ander over te laten). De vragen zijn natuurlijk wel aangepast aan de doelgroep en het gewenste niveau.

In september 2022 twee quizzen voor de KBO, afd. Veenendaal en een quiz voor het jubileumfeest van de Camperclub Nederland (CCN) gemaakt. Zie de gespeelde vraag hier onder.


Hier kunt u de pubquiz voor de senioren van de KBO in Powerpoint presentatie downloaden -->>
Voor eigen gebruik is deze beschikbaar zonder toestemming vooraf.
Deze Quiz en/of quizvragen mag/mogen niet voor verenigings en/of commerciële en/of andere openbare doeleinden worden gebruikt.

 

KBO PUB quiz 13-09-2022

Quiz voor ouderenbond