Paul en Rita
en hun hobby's

Welkom op de website van Paul Hermans uit Veenendaal.

LAATSTE UP-DATE: 14-06-2024
Voorjaar tripjes en Juni vakantie 2024 onder knop vakanties >>>>

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


 

In het tabblad "vakanties" treft u onze belevenissen met de camper aan. Zoals we deze in onze grote(re) reizen hebben beleeft. 2019 was een caravanjaar, niet echt bevallen. Behalve de fietstochten. Toch weer een buscamper gebouwd en de caravan verkocht.

 

In 2021 hebben we de buscamper ook verkocht. Te klein naar de smaak van Rita. Na in 2022 zowel een vouwwagen, als (andere) caravan en een chalet huren te hebben uitgeprobeerd, konden we slechts tot de conclusie komen dat die manier van vakantie vieren niet voor ons ideaal is.

 

In oktober 2022 hebben we een project gekocht, in plaats van een buscamper te bouwen.
Het werd een Dethleffs Globetrotter, met een basis Fiat Ducato 1.9 Turbo Diesel uit 1991. Een restauratieproject dus.
In 2023 zijn we voor de eerste maal er mee op pad gegaan.
De restauratie gaat in een bruikbare camper gewoon door.

 

Paul was verder bij het camperen betrokken als mede beheerder van de Facebook groep "Camperplaatsen tot en met € 15,00".

Klik hier: >>>.

 

 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Dan het tabblad Geocaching. Een wereld wijd spel, waarbij het de bedoeling is verstopte "schatten" via de GPS te vinden. In feite logboeken waarin je nickname (in ons geval Blauwkous) noteer en via de site www.geocaching.com meldt dat je de "schat" gevonden hebt.------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Quizzen is een gezamenlijke hobby, tenminste het kijken en af en toe op televisie meespelen. Vanaf 1995 heeft Paul aan ruim vijftig televisiequizzen meegedaan, Rita beperkte zich tot ruim twintig keer..
De (voorlopig?) laatste is in januari 2021 uitgezonden, de MAX PubQuiz.
Klik op de pijltjes om de aflevering terug te kunnen kijken >>>.
Daarnaast hebben we WK's en een EK georganiseerd in naam van de IQA, en zijn we met SQON facilitair voor producenten bezig geweest.

En zoals bij het tabblad quizzen te lezen is, ook nog wel een quizje voor de KBO, afdeling Veenendaal te draaien.