Paul en Rita
en hun hobby's

VOORJAAR 2024 IN NEDERLAND

Onze aftrap van het camperseizoen 2024 was met Pasen in Reutum, camperplaats De Boskamer >>> . Een uitstekende uitvalplek om Ootmarsum weer eens te bezoeken. De camperplaats zelf is bezig met vernieuwingen, volgend seizoen is er een compleet nieuw sanitair gebouw. Verharde plaatsen met een gras aan de zijkant zodat de luifel volop benut kan worden.
Ootmarsum was gezellig, zoals het van oudsher is. Een kunstenaarsstadje in Twente.


Op 5 april werden we verwelkomd bij de CCN, het Bollen weekend, op camperplaats De Zwaan >>>. Daarin wat gezelligheid, maar vooral de jaarlijkse ledenvergadering. 7 april vroeg weer naar met een gevoel dat ik hier niet neer ga zetten. Het heeft er in ieder geval toe geleid dat wij ons lidmaatschap, ondanks het werkelijk prachtige clubblad, hebben opgezegd.

Camperplaats Het Groene Hart in Abbenes >>>, was het weekeinde van 4--6 mei onze verblijfplaats, onder/naast de aanvliegroute van Schiphol. Dat was best spectaculair en niet storend. 


Heerlijke fietstochten gemaakt, waaronder naar de Keukenhof. Daar aangekomen was het zo ontzettend druk, dat we besloten door te fietsen en kwamen zo op het strand van Noordwijk terecht. Even uitgewaaid en toen bij het horecagedeelte net voor het strand een heerlijke hamburger gegeten. Geloof ons maar, echt heerlijk.


Camperplaats De Landing >>> in Nistelrode mocht van 17 tot 20 mei van onze komst genieten, lol. Nee, wij genoten van de zweefvliegtuigen en zeer vriendelijk mensen op de camperplaats en de eigenaars! Iedere ochtend per bezoeker 1 dubbeldooier ei is daar normaal. Het klopt dat het vliegveld direct aan de camperplaats ligt. Bij een beetje mooi weer is er dan genoeg te zien. O ja, een paar geocaches ook in de omgeving.