13e CAMPER ZELF(VER)BOUWTREFFEN

Woensdag 17 mei: Veenendaal – Alkmaar – Callantsoog , 149 km.
We zijn een dag eerder naar Callantsoog gereden voor het 13e Camper Zelf(ver)bouwtreffen op camping Tempelhof. Op de heenweg hebben we een tussenstop in Alkmaar gemaakt om bij het VVV Kop van Holland informatiemateriaal op te halen. En dat voor maar liefst 45 deelnemers die zich hebben aangemeld. Van de 3 organiserende teams kwamen wij als eerste aan , gevolgd door Ab en Marian Bakker en Gertjan en Monique Hendriksen.
In de avonduren, terwijl de eerste gast er al was, zijn we nog naar het strand geweest en even pootje kunnen baden.


Donderdag 18 mei:
Rita heeft zich in de ochtend eerst in het zwembad vermaakt. Deze dag was namelijk veel minder warm en het overdekte zwembad was dus een heerlijke optie. Vandaag werden een aantal gasten ontvangen.
 In de middag hebben we een fietstocht gemaakt en slechts 1 van de 3 geplande geocaches gevonden. Daardoor wel weer kennis gemaakt met het dropje ’t Zand en haar fantastische molen met camperplaatsen.
Op de terug vergeten we af te slaan en komen in Julianadorp uit. Dus via de duinen terug gefietst.

Vrijdag 19 mei:
Ze heeft wederom gezwommen. Vandaag kwamen de meeste mensen aan en het was dus zaak op de camping te blijven. Eten natuurlijk een keertje in het cafetaria, die goede kwaliteit voor schotelde.
Wij hadden deze dag weer mooi zonnig weer, terwijl bijna geheel Nederland onder de wolken zat en het koud had.


Zaterdag 20 mei:
Deze dag is de dag van het weekeinde. In de ochtend was iedereen bij elkaar welkom om te kijken en ideeën uit te wisselen. Tevens hadden diverse mensen een soort rommelmarkt standje ingericht.
In de middag hebben enkele meer ervaren geocachers, waaronder Paul, geïnteresseerden met het spel kennis laten maken.
Het eten werd een feestje. We hadden de tafel staan en de BBQ. Steeds meer mensen schoven aan, zetten een BBQ bij en schoven tafels aan. Een deelneemster met de roots in Mauritanië bleek een chef-kok te zijn en maakte voor iedereen die het wilde konden proeven.


Zondag 21 mei:
Onze gasten gingen vertrekken, maar Rita en Paul zijn eerst vroeg in de ochtend gaan zwemmen. Daarna bestond de dag uit het uitzwaaien van deelnemers, maar in de middag toch nog even naar Callantsoog en op een bankje boven op de duin zitten genieten van het uitzicht en divers onverwacht gezelschap. Gewoon vreemden, die ook genoten.
Het was de afsluiting van een geweldig geslaagd weekeinde met veel fraai weer.

Maandag 22 mei: Callantsoog – Den Helder 17 km.
Vandaag eerst gezwommen en vervolgens de camping na gelopen om te zien of er restvuil was achtergebleven. Niets dus. Uitchecken en op naar Den Helder, camperplaats Willemsoord.