Mei 2014: Zelfbouwtreffen 2014.

Ook dit jaar weer naar het Camperzelfbouw Treffen. Dit maal in Bourtange, Groningen. Het oude vestingstadje dat jaarlijks vele bezoekers trekt. De familie Röhling had op Camping 't Plathuis een compleet veld gereserveerd. Dit weekeinde zou het enige in dit camperjaar worden, waarin de weergoden ons niet goed gezind waren. Veel regen maakte van het veld een compleet moeras met flinke plassen.
Toch heeft dat de pret niet mogen drukken. Alhoewel Jan van dn Berg zijn uiterste best deed de tenten op de plaats te houden, was een flinke windstoot genoeg om de beide grote partytenten weg te blazen. De moedige mannen, met tevens Ab Bakker en Jan Marchal onder hen, bouwden de tenten opnieuw op op een meer beschutte plaats. Daarbij vermande ook Diana Röhling zich en werkte als een kerel!

Onze vrienden Anne en Inge Meijer, die in de zomer met onze camper op pad gaan, huisden dit weekeinde in een trekkershut van de camping. Zij hadden weinig of geen last van het slechte weer. Verder waren er nog vele bekenden van ons aanwezig, zelfs met de caravan van Daniël en Marijke: daarin huisden hun neef en partner uit Culemborg.

Dit weekeinde hebben we onder meer Bourtange bezocht, campers van anderen bekeken, bezoek in onze camper ontvangen en zelfs nog een geocache gedaan. Zaterdagavond hadden we in de tenten speenvarken aan het spit! Heerlijk, genieten gewoon.