Mei 2013: 9e Zelfbouwcamper treffen.

Voor de negende maal werd het Nederlandse Zelfbouw Campertreffen in het weekeinde van 24 tot en met 26 mei georganiseerd.
Voor ons de achtste deelname aan dit op
camping De Rammelbeek in Lattrop (Overijssel), in de buurt van Ootmarsum. De organisatie was deze maal in handen van Inge Schemmekes en Sientje Boer. De camping is een echt mooie locatie met diverse ontspanningsmogelijkheden en uitstekend sanitair.

Het werd wederom een ontspannen weekeinde, met oude vertrouwde gezichten en nieuwe gezichten. Ook de mensen die voor de eerste maal kwamen voelden direct dat zij er gewoon bij horen.

De zaterdag werd doorgebracht met onder meer het bekijken van elkaars bouwwerken en daardoor inspiratie op te doen om bij jezelf verbeteringen aan te brengen. Ook kwamen gasten kijken, die zelf eventueel nog wilde gaan bouwen. Zij werden voorzien van vele praktische tips.
's Avonds een lekkere gezamenlijke hap in het restaurant van de camping. Voor slechts € 10,00 kon je het buikje rond eten.
Ook hebben we voor het eten de trekking laten doen van het zonnepaneelset, dat wij met Camperenergie.nl via de Facebooksite via likes hadden uitgeloot.

Zondag na de koffie zijn we weer richting huis gegaan. Het was een heerlijk weekeinde.

Het rijden viel Paul wederom erg tegen, de pijn in de gekwetste te knie werd steeds erger. Ondanks de intensieve fysiotherapie.