Zelfbouw Campertreffen 2011: Warmerhuizen.

Het weekeinde van 13 tot en met 15 mei was voor ons het 6e Zelfbouw Campertreffen dat we mee hebben gemaakt. Deze maal georganiseerd door Karel en Coby Offenberg op camping De Kolibrie in Warmerhuizen. 

Met veel zin vertrokken we na werktijd en het avondeten naar de Noord-Hollandse camping. De reis liep lekker en we kwamen best wel op ons gemak na een reis van 1,5 uur aan. Er bleken al zo'n 25 zelfbouwers en circa 6 "fabriekscampers" te zijn opgesteld. Deze maal allemaal op één groot veld, zodat de belangstellenden volledig geïntegreerd waren. Ook voor dit treffen weer verschillende nieuwe gezichten, mensen die gelijk het gevoel kregen dat ze er echt bij hoorden.

Onder hen voor het eerst ook mijn zuster Marian met haar man Ab en ook mijn rechterhand bij het "busklussen" Jan Marchal met zijn vrouw Truus.

Het weekeinde werd wederom getekend door gezelligheid en informatie uitwisseling. Met als hoogtepunt natuurlijk de onder tussen legendarische zaterdagavond BBQ. Een tweetal tenten werden met vereende krachten door de mannen opgezet en boden plaats en beschutting aan de liefhebbers.

Wij hebben de zaterdag doorgebracht met onder meer een leuke fietstocht naar Bergen aan Zee en hebben genoten van het stadje met haar culinaire mogelijkheden.

De terugreis ging weer eens over de dijk Enkhuizen-Lelystad. Ik blijf het een hele leuke rit vinden.

In 2012 zijn wij weer van de partij, maar dan in Hollandscheveld.