Juni: weekeinde Rheezerveen

Veenendaal - Rheezerveen, 127 km.
Oorspronkelijk hadden we dit weekend later gepland en ook nog eens elders. Maar het bleek op camping Het Stoetenslagh in Rheezerveen Opa en Oma maand te zijn. Daarom zijn we op 23 juni met de twee oudste kleinkinderen naar deze camping gegaan. Het was nog niet eens zozeer het recreatie programma, maar zeker de faciliteiten.
Groot zwemmeer met echte stranden, overdekt zwembad en overdekt subtropisch strand, horeca, bowlingbanen, enzovoort. Aimy was hier al eerder een week geweest, voor Daan was het geheel nieuw.

Vrijdag hebben we ze direct na schooltijd opgehaald en omdat het wat laat zou worden om te koken, onderweg in Heerde-Zuid toch maar de Mc Donalds aangedaan.
Op de camping hadden vrij vlot een plaats ingenomen en de kids waren al snel naar het zwembad verdwenen. Even terug en vervolgens naar het inmens grote springkussen. De puber hangplek bleek dat te zijn. Met veel pijn en moeite kregen we ze om circa 23.15 uur naar binnen.


Zaterdag hebben we de kinderen hun gang laten gaan, zowel in het meer, als zwembad, als overdekte strand. Wij hebben in de directe omgeving van de camping een multi geocache gelopen. Een mooie wandeling ter nagedachtenis van een neergestort vliegtuig in WO 2: 'De fatale missie van de 'Maid to Order'.

s'Avonds toch gekozen voor de snackbar (het was immers een weekend voor de kids), gevolgd door een uurtje bowlen. De eerste serie werd dik gewonnen door Daan, de tweede serie werd bij winst voor Aimy gestaakt. De tijd was om. Daarna verdwenen naar een jeugdactiviteit en wij hebben even rust in de camper gehad.


Zondag 25 juni bleek dat het weer niet zo best zou worden. Ook de kinderen waren het een beetje zat en wilde eigenlijk wel naar huis. Zo zijn we net na het middaguur vertrokken en mits we gingen rijden begon de regen te vallen.
En nee, niet weer bij de Mac gestopt!