Flower Power Festival treffen, juli 2010

Het eerste weekeinde van juli werd in Gorinchem het Flower Power festival georganiseerd.
Muziekliefhebbers van het Camperforum.nl leek het leuk daar een treffen om heen te houden en wij werden ook enthousiast en schreven ons gelijk in. Het was een schot in de roos.

Met 16 campers stonden we camping het Lingenbos, ongeveer 5 kilometer van het festivalterrein aan de Merwede.
We werden ontvangen door Lia en Ruud van Camperverzekerd.nl en kregen los van de benodigde informatie ook nog eens een CD met veel songs uit de Hippietijd.

De vrijdagavond werd geen gewone "camperklets" maar één met live muziek en zang van (bijna) iedereen.

Zaterdags zijn we naar het festivalterrein gefietst. Enkele niet zo mobiele camperaars werden keurig met de auto afgeleverd, maar enkele zeer mobiele fietsers kwamen met een omweg (verdwaald) naar het festivalterrein.
Daar aangekomen troffen we gelijk een hele serie Hippiemobil homes. Veelal beschilderd met waterverf met als gevolg dat de echte "Woodstock" buien veel wegspoelde.

De optredens zorgden voor veel sfeer, net als de aanwezige mensen in Flower Power Stijl. Opvallend was dat er ook veel jongeren aanwezig waren. Een groot gedeelte daarvan leek uit de Gothics-wereld afkomstig te zijn. Deze (meestal zeer intelligente) mensen houden dus ook van oudere alternatieven.

Wij hebben een heel geslaagd weekeinde gehad en kijken met heel veel plezier terug op dit evenement.