Terug in Colijnsplaat, Zeeland, juli 2008

 

Het weekeinde van 26 - 27 juli 2008 was de gelegenheid om Rita's zuster en haar man ,Vera en Jan, weer eens op te zoeken. Zij bezitten een vakantiehuis in Colijnsplaat en brengen daar langere (zomer)tijd door.

Wij zochten weer een plaats op Camping Klaverwijk, midden op het eiland, op fietsafstand van alle leuke plaatsen van Noord-Beveland.
In 2007 hadden dat niet gedaan, het werd dus weer hoog tijd.

Zoals altijd werden we zowel op de camping, als bij Vera en Jan zeer hartelijk ontvangen.

De camping was met een nieuw veld uitgebreid, waarop reeds 3 campers stonden. Niet specifiek een camperveld, maar wel uitermate geschikt. Wij kozen echter voor een plekje op de oude camping, vlak bij het (af)wasgebouw, beschut door de bomen. Dezelfde plaats als in 2006.

Vera en Jan waren van plan om die avond bij hen thuis te gaan BBQ'en. Rita en Paul vonden het daarentegen leuk als zij nu eens naar ons toe kwamen, op de camping aan de Mini Chef.
Daar werd graag op in gegaan en wij konden hen zaterdag 's avonds van harte welkom heten. Het werd een zeer gezellige avond, waar we echt van genoten.

Extra leuk om aan te tekenen is de uitnodiging die wij van de vaste campinggasten mochten ontvangen: er werd een groot vuur op een veld aangelegd, waarbij de gasten zelf muziek maakte. We hebben er gemotiveerd geen gebruik van gemaakt, wij hadden immers visite (alhoewel ook zij van harte welkom waren!!). Het geeft aan dat op een dergelijke kleine boerencamping ook de zeer kort verblijvende gasten er echt bij horen. Hulde aan de vaste Klaverwijk-campeerders.

Na een goede nacht wilden we zondag via vakantie vierend Brabant naar huis. We hadden verwacht wel leuke dingen tegen te komen. Alleen de Tilburgse Kermis dus. Voor velen een aanrader, maar voor ons hoeft dat niet. De rit was wel leuk en om een uur of 14.00 uur waren we weer thuis. Te kort eigenlijk, maar van Brabant hadden we veel meer verwacht. Komt nog wel goed denken we dan maar.