Afspraken en lekker weekeinde in Manderveen, april 2009


Het weekeinde van 02-04-2009 zijn we wederom naar Manderveen gegaan, camping en camperplaats Slutkeboer. Na het succes van het Rommelmarkttreffen 2008 hebben we besloten een vervolg te maken.

Het weekeinde van 25 t/m 27 september 2009 houden we daar weer een speciaal campertreffen, het Eerste Manderveense Treffen. De organisatie ter plaatse hebben Marijke en Roel Molderink op zich genomen.

Roel is de beheerder van de camping en zelf verwoed camperaar. Vandaar dat hij een gedeelte van de camping om mocht toveren tot een eerste klas camperplaats, waarbij zelfs nog gebruik mag worden gemaakt van de camping faciliteiten.

Het programma moest worden vastgesteld en voor ons was het de uitgelezen mogelijkheid om de nieuwe buscamer uit te testen.

Nadat we zaterdags een heerlijke fietstocht door de omgeving hadden gemaakt werden we door Marijke getrakteerd op een geweldige maaltijd met één van de lokale specialiteiten: asperges!

Voor ons een succesvol weekeinde waarin we niet alleen een zinnig programma voor het Eerste Manderveense Treffen konden maken, maar ook de Fiat buscamper op onverwachte zaken konden uit proberen.