Oktober 2013: treffen Hollandscheveld.

Het verblijf op camping De Eikenhof bij het zelfbouwtreffen in 2012 heeft een vast weekeinde tot gevolg. In het weekeinde van 04/06 oktober 2013 organiseerde Inge Schemmekes en Sientje Boer een gezellig weekeinde met een rommelmarkt op deze Drentse camping, onder de rook van Hoogeveen.
De eigenaren van de camping hadden flinke reclame in de lokale media gemaakt, zodat de rommelmarkt ook bezoekers uit de omgeving zou trekken.
Wij waren er weer met een mooie Veenendaalse vertegenwoordiging: Jan en Truus Marchal; Marian en Ab Bakker, Jan van den Berg en wijzelf natuurlijk. Gekozen werd voor een opstelling langs een verhard pad, zodat we voor de rommelmarkt op zaterdagochtend een goede opstelling hadden.

Vrijdagavond eerst een gezellige bbq, iets wat een must is als BBQ-master Jan Marchal er bij is! Ab Bakker vond het echter niet sfeervol genoeg en ging op strooptocht. Hij vond een oude wasmachinetrommel op pootjes en scharrelde flink wat hout bij elkaar. We hadden ons eigen kampvuur!
Die avond hadden we tevens de traditionele camperklets, samen koffie drinken!
De rommelmarkt werd leuk bezocht en het contact met de bewoners van het dorp was vriendelijk en leuk.
Zaterdagavond de gezamenlijke maaltijd in de kantine van De Eikenhof. Maar eerst de middaguren benut om te geocachen met Jan van den Berg. Slechts één konden we niet vinden, die moest maar een jaartje wachten.