September 2014: treffen Hollandscheveld.


Ook in 2014 werd weer een rommelmarkttreffen op camping De Eikenhof in Hollandscheveld georganiseerd. Het weekeinde van 26 t/m 28 september lijkt met het weer zeer risicovol. Toch hebben wij in de loop der jaren treffens in het laatste weekeinde van september gehad, en altijd redelijk tot uitstekend weer.
Ook nu weer een rustige inleiding met oude en nieuwe gezichten die deel nemen. Op vrijdag werden we verwelkomd door Inge Schemmekes en mochten we dezelfde plaatsen als een jaar eerder innemen.
Om 20.00 uur werd de "camperklets" in de kantine gehouden en maakten de camperaars, voor zover nog nodig was, nader kennis met elkaar.

 De zaterdagochtend is bestemd voor de rommelmarkt. Wij hadden de kraam vrijdag al ingericht, dus we hoefde niet zo vroeg op als zij die nog in actie moesten komen. De uitbater van de Eikenhof hadden dit jaar niet alleen reclame voor de rommelmarkt gemaakt, maar deze zelfs voor de dorpsbewoners opengesteld. Zij mochten eveneens een gratis kraam opzetten. Helaas werd het niet al te druk, maar werd er wel aardig door iedereen verkocht.

In de middag zijn Paul en Rita nog even gaan fietsen en natuurlijk kwam er wederom een geocache om de hoek kijken. Een tweede was ook de bedoeling, maar de route bleek niet te fietsen te zijn. Veel lopen blijft voor Paul nog steeds een probleem, met name voor zijn rechter knie. Deze was voor het ongeval al sterk gehavend, maar doordat hij in 2013 de linker knie zo moest ontzien is de rechter knie te veel belast geworden. Daar moeten we maar verder mee leven.

Zaterdagavond was het dinerbuffet een feit. Dat was uitstekend verzorgd. Het gevarieerde menu kwam niet alleen uit de keuken, maar tevens van de grill buiten. Smikkelen en smullen geblazen voor een zeer bescheiden bedrag!

Zondagochtend rustig aan gedaan. Koffie gedronken, lunch en als laatste richting huis. Met een tevreden gevoel. In 2015 zullen we wederom precent zijn.