September 2013: gratis weekeinde Biddinghuizen.

De Oostappengroep biedt enkele malen per jaar een gratis campingverblijf aan. Met een aantal mensen hadden we afgesproken naar Vakantiepark Riviera Beach in Biddinghuizen te gaan.
Allemaal tijdig geboekt en bij aankomst op elkaar gewacht. Dit mochten we echter zomaar bij elkaar staan. Een aantal kwamen op de uitsterste rand van de campingplaatsen te staan, terwijl anderen weer geheel aan de andere kant stonden. Op onze vraag of we bij elkaar konden staan was het antwoord: Ja, maar dan moet u gewoon betalen.
Op de velden bleek dat er verder NIEMAND stond, er alle ruimte was. Brutaal zijn we toch gewoon met zijn allen op het zelfde veld gaan staan. Het leverde verder geen problemen op.

Het zou een gezellig weekeinde worden, zo met 5 stellen. Echter, midden in de nacht van vrijdag op zaterdag kwam op 87-jarige leeftijd de moeder van onze blinde kameraad te overlijden. We zijn van beide mantelzorger, dus zaterdag terug naar Veenendaal. Zaken regelen. Van de vrouw hadden we donderdag af definitief afscheid genomen, maar niet verwacht dat het zo snel zou gaan.
's Avonds weer terug bij de groep en het werd toch nog gezellig voor ons. De afleiding was zeer welkom.
Voor ons is het dus een weekeinde geworden met gemengde gevoelens.