Augustus 2014: Waarland (NH).


Via het Oudecamperforum.nl en geattendeerd op Facebook, hadden we ons ingeschreven voor een treffen met camperaars van diverse pluimage. Dit positief bedoel natuurlijk.
Zo reden we op 15 augustus naar Buitenplaats De Luwe Stek in Waarland, niet ver van Heerhugowaard. Daar werden we ontvangen op de parkeerplaats, die voor deze gelegenheid was omgetoverd tot een hele groet camperplaats.
Het werd gewoon een gezellig ongedwongen weekeinde. Veel contacten gelegd en onderhouden. Een fietstocht gemaakt naar de camperboulevard van Heerhugowaard om ideeën op te doen. Man, wat wordt je daar verlekkerd met zoveel keus. Maar we hebben ons makkelijk goed kunnen houden!
Het restaurant van de buitenplaats met camping en kleine haven, had tevens het cafetaria onder de hoede. Beide een aanbeveling waard.

Erg fraai op dit treffen waren de Amerikaanse campers. Het motorgeluid van deze acht-cilinder benzinemotoren klinkt Paul altijd weer als muziek in de oren.
Zondag 17 augustus heerlijk op ons gemak afscheid genomen en rustig aan naar huis gereden. Een goed gevoel over dit treffen was de extra winst.

Diaserie: zet cursor op de foto.