Campertreffen met Rommel- en onderdelenmarkt, september 2008.

 

In maart van dit jaar kwamen we op het idee op het Camperforum.nl eens te informeren naar belangstelling voor een treffen, met daarin een Camper Rommel- en onderdelenmarkt.

Dat bleek voldoende aanwezig te zijn en Rita en Paul besloten deze te gaan organiseren. Eerst werd gedacht aan Pasen 2008, maar dat was gewoon te kort tijd.  Besloten werd te kiezen voor het weekeinde van 26 tot 28 september 2008.

Nog voor we een locatie voor treffen konden gaan zoeken kwam Moromo (Marijke en Roel) met het voorstel bij hun de "campercampingplaats" Slutkeboer te Manderveen  te doen. Een mooie locatie die al kenden.

Samen met Roel en Marijke hebben we dus het treffen opgezet, waarvoor uiteindelijk een 30-tal campers op kwamen dagen. Een succes dus.
Nu het verslag, zoals we op het Camperforum hebben gepubliceerd:

"Ook wij inmiddels, vermoeid maar zeer voldaan, weer thuis. Niet alleen de treffendeelnemers en de bezoekers van de rommelmarkt, maar ook wij als organisatoren kijken nu al terug op een zeer geslaagd weekeinde.

Het weer werkte volop mee, de sfeer was geweldig, iedereen betrok iedereen bij het feest (zelfs de vaste campinggasten waren enthousiast) en bovenal de contacten waren zeer positief.

Het was de bedoeling dat er ook lekker spelletjes gedaan zouden worden, maar op een partijtje klaverjassen na, kwam daar bijna niemand aan toe! Persoonlijk ontmoette hebben we mensen ontmoet die we alleen van (forum)naam kenden, mensen die geheel nieuw op een treffen waren en mensen die we al eerder hebben mogen ontmoeten.

Ik wil slechts één dubbel voorbeeld noemen, zonder al het anderen moedwillig te vergeten: Mieke tVD voelde zich goed en besloot woensdag alsnog te komen. Nog nooit eerder persoonlijk ontmoet, wat een lieve en leuke mensen! Maar Mieke en Heinz hebben op een camperplek enkele dagen voor het treffen Bob en Beb ontmoet. Zij hadden nog nooit van het forum gehoord, laat staan een treffen. B&B besloten te bellen en waren natuurlijk van harte welkom. Ook deze twee mensen pasten feilloos in het treffen en naar verwachting ook op het forum! Machtig prachtig toch!

Dan het buffet, mensen wat goed!!!! Marijke,  Roel, Rita en ik hebben daar uitgebreid overleg  over gehad en we waren het eens: voor die 15,00 euro p.p. moest iets goeds worden voorgezet. Niet een beetje, maar echt goed.

Maar...Rita en ik wonen meer dan 100 km van Manderveen en hoe moesten wij weten wat er goed in Noord-Oost  Twente is. Marijke en Roel hebben daar flink achtereen getrokken, hun oren te luisteren gelegd  en de keuze gemaakt.

En hoe. mensen, ik vond het  klasse gedaan door die "tukkers". Alles wat ter plaatse moest worden geregeld hebben zij voor de rekening genomen. Zelfs de verse broodjes was een idee van Roel, en die  broodjes werden weer door zijn dochter en schoonzoon in Duitsland gehaald. Deze zelfde twee "kinderen" stonden geheel klaar voor ons met ook de bar bediening, Hun beloning: slapen in de nieuwe camper van Pa en Ma en heel veel dankbaarheid van de treffengasten. Geweldig toch .

De afsluiting was dus voor de liefhebbers het Klootschieten, een serieuze sport in Twente. Lol te over, maar toch weer serieus als je bedenkt dat de begeleiding van dit gebeuren in handen was van een lid van het team dat Nederlands Kampioen is, te samen met haar vader en moeder (tevens gastheer en gastvrouw) Frans en Ria. Roel en Marijke hadden ook dat nog even geregeld."