19 - 22 april: Pasen in Giessenburg.

We hadden ons voorgenomen met de Pasen naar Dordrecht te gaan, de camperplaats aan de jachthaven. Maar het zeer mooie weer stond deze helemaal vol. Na zoekwerk kwamen we uiteindelijk in Giessenburg terecht, bij Camperplaats Familie de Groot >>>. We werden aller hartelijkste ontvangen, ondanks het feit dat de 8 plekken die zij hebben ook al vol waren. Er werd gewoon voor ons, 2 campers met die van Marian en Ab erbij, er naast plaats gemaakt met zelfs stroomaansluiting.

Deze trip zou onze 8 maanden jonge poes voor het eerst mee gaan. Het was spannend, hoe zou ze het doen? De reis en aan de lijn met beperkte vrijheid. Het ging boven verwachting, het beestje was ziels gelukkig zo in het hoge gras. 2e Paasdag wisten we dus dat ze gewoon mee kan gaan.

Vrijdag 19 april zijn we gewoon lekker bij de camper gebleven. Rusten en genieten van zon bij 24 graden. Zo'n eerste weekeinde nadat de camper een half jaar in de stalling heeft gestaan is ook bestemd voor: "wat zijn we vergeten". Wij hadden de zaakjes goed voor elkaar, maar Ab en Marian zijn net verhuist en dat had ook effect op de camperinhoud. Samen hebben we dat mooi op kunnen lossen.

Zaterdag 20 april hebben we de fiets genomen en zijn we met ons vieren naar Gorinchem gefietst, daarbij de FEBO bezocht. Op de terugweg nog even aardbeien en frituur producten opgepakt.


In de middag zijn we een rondje gaan geocachen met weinig geocaches, maar een hele mooie omgeving.

Zondag 21 april was wederom een mooie fietsdag, dus met de fietsen tweemaal een geocach toer gemaakt. Een serie in Schalluinen, waar we 1 cache niet verder hebben gezocht om de broedende watervogels niet te storen. In de middag de andere kant op en via de vroegere tolbrug over de Giessen richting het oosten gefietst. Een enkele geocach daarbij zoeken.
Via Giessenburg terug, maar daar kwamen we een oude fabriek tegen, waar diverse oude ambachten worden beoefend. Leuke winkels er bij, maar helaas: 1e Paasdag natuurlijk niet open.

Terug bij de camper genoten van het warme weer en verder niets doen onder genot van een drankje.


2e Paasdag zijn we op tijd naar huis gegaan om uit te pakken en om op verjaardag visite te gaan. Kleindochter Aimy vierde haar 14e verjaardag en ja hoor: een echte jongedame.