OKTOBER: ONVERWACHT KLEEF

Vrijdag 23 oktober besloten we plotseling om op zaterdag naar Kleve te gaan om boodschappen te doen. Omdat Paul net de camper had gehaald en voor de deur had gezet (hij wilde de volgende week een nieuwe PVC laminaat vloer leggen en het laminaat moest op de gelijke temperatuur komen), kreeg Rita het idee een dagje in Kleve op de Campercamping te blijven.

Zaterdagochtend hebben eerst boodschappen gedaan bij Kaufland, om vervolgens naar de camping te gaan op 400 meter afstand. Na de lunch zijn we gaan "stadten" een aangename trip door Kleve Unter.
Avondeten gewoon in de camper gedaan om vervolgens (nadat eerst een geocache hebben gedaan, leuk in de holte van een boom verstopt) een wandeling door een gedeelte het park doen.
Zondagochtend hebben we een geocache aan de andere kant van het park gezocht. Deze bleek helaas geript (verdwenen) te zijn. Maar we hielden er weer een prachtige wandeling door een zeer fraai park aan over. Jammer van de geocache, maar het was geen straf om hier lekker rustig rond te lopen. We hebben genoten.
We hebben de dag vervolgd met een bezoek aan een Flomarkt op de parkeerplaats van de supermarkt, waar we andere Nederlanders en zelfs plaatsgenoten hebben gesproken en mee hebben gelachen. Wat is de wereld nog steeds erg klein.