Het Manderveens Weekeinde, september 2009

In 2008 was het eerste treffen op Camping Slutkeboer, het rommelmarkt treffen. Voor 2009 besloten wij - Roel en Marijke Molderink en Rita en ik - het treffen iets anders op te zetten. De noemer werd: het 1e Manderveens weekend.

In april 2009 hebben we het programma vastgesteld. Een buitenprogramma met een alternatief binnen voor als het slecht weer zou zijn. Dat laatste weekeinde in september weet je immers nooit hoe het weer zal zijn! De rommelmarkt zou blijven, net als de vrijheid om te doen en laten wat je wilt en het uitstekende buffet in het recreatieverblijf met een extra buitentent (de kantine is gewoon te klein voor ongeveer 60 mensen). Nieuw waren de fietstocht en het forel vissen. Aan het geplande boerengolf zijn we niet eens toegekomen. Klootschieten natuurlijk wel.

We hadden net als in 2008 weer uitstekend weer! Ruim 20 graden en zonnig. Diverse "nieuwe" gezichten gezien met bekende forumnamen. Ook weer de oude bekenden maar ook mensen die nooit op het forum waren geweest. Ze hadden van andere camperaars (wel van het forum natuurlijk) over het treffen gehoord en ze zijn gekomen! En ook zij hoorden vanaf het eerste moment erbij.

Wij kijken terug op een geslaagd weekeinde en zelfs een geslaagde Quiz! Quiz? Jazeker. Ik kon het laten om er een op te zetten en op een gegeven moment zag je de mensen die er eigenlijk niet aan mee wilde doen toch aan het puzzelen.

Hieronder een sfeer impressie van dit geslaagde weekeind.