30 MEI: GEOCACHEN HURWENEN.

 

Vol goede moed reden wij 30 mei richting Hurwenen, vlakbij Zaltbommel. Een lang geocache weekeinde van de Vrije Camperaars in het vooruitzicht. Uitvalsbasis de camperplaats Het Uilennest >>>.


Bij aankomst werden we verrast, we moesten door de hal van het champions- bedrijf naar de prima camperplaats.
De middag was bestemd voor ontvangst en de deelnemers aan dit weekeinde gingen gezellig in een kring zitten. Even bijkletsen, we stonden er bij als vreemden. Zou wel toeval zijn.

In de middag werd tevens een fietstocht naar Zaltbommel gemaakt om daar de leuke multi geocache "Vestingwerken" (GC60T4D). Helaas was het veel op en af, wat Rita te veel pijn bezorgde. Het hoofd wilde wel, maar haar heup liet sneller lopen niet toe.
Onderweg, tijdens de wandeling hebben we nog wel even de geocache "Een walletje pikken" (GC4916Y) kunnen loggen.

 

Op het eindpunt besloten we niet verder met de groep mee te gaan, het tempo was voor ons te hoog.
We zijn Zaltbommel ingegaan, maar konden het prachtige Stadskasteel museum helaas niet bezoeken >>>.Wel kwamen we op muzikaal gehoor aan bij een park. Daar was het jaarlijkse Lolliepop Festival aan de gang met heel veel rock en roll, waarbij de nummers van Elvis de boventoon voerde. Maar over de hoofden lopen, te druk dus. Op de fiets verder en een heerlijk schepijsje kunnen scoren voor we via het centrum terug naar de camperplaats.

De volgende ochtend zouden enkele groepen met de fiets verder gaan cachen. Maar het was goed weer, dus eerst weer iedereen in een kring. We hebben er tweemaal bijgestaan met onze krukjes in de hand. Maar helaas, er werd geen ruimte gemaakt. Daarop besloten dit weekeinde voor gezien te houden. Te veel groepsvorming waar wij niet in pasten.
Conclusie, voor ons het laatste georganiseerde treffen via welke club dan ook. Alleen het Camper Zelf (ver)bouw Treffen mogelijk nog wel. Dat zien we volgend jaar wel weer.