SEPTEMBER: SEIZOENSAFSLUITING HOLLANDSCHE VELD

Van 25 tot en met 27 september genoten we van een heerlijk camper weekeinde in Hollandscheveld. Met in totaal 42 campers werd daar de officieuze afsluiting van het camperseizoen gehouden. Inge Schemmekes had dit treffen voor de 3e maal georganiseerd.


Wij stonden in een bijzonder rijtje:  "het Veense straatje" met zus en zwager Marian en Ab Bakker; de schoonouders van Daniël, Truus en Jan Marchal; wijzelf; Jan van den Berg; en dan nog aangevuld met de Limburgse facebookvrienden Arno en Gulia Heiltjes die er met onze vorige buscamper waren. Dat laatste heeft mij ook een keer in verwarring gebracht. Ik hoorde de deur van de Freetime en dacht direct: "wie is er op bezoek?" Lol!

Vrijdag overdag gewoon lekker gezellig gebuurt en diverse oude en nieuwe bekenden begroet. Mensen die ons kennen weet dat dit best wat tijd in beslag neemt. En niet alleen door de hoeveelheid mensen!
 's Avonds koffie met taart aangeboden door de camping De Eikenhof. En wel voor iedere deelnemer.

Zaterdagochtend een rommelmarkt bij en rond de campers. Deze werd niet zo druk bezocht. Toch nog wel wat verkocht. Helaas niet voldoende om de kosten te dekken, maar ja. Daar ging het niet om!

 Zaterdag middag lekker met twee Jan van den Berg wezen geocachen. We waren niet alleen! Ons gezelschap was een leuke dame die we een beetje wegwijs in deze hobby konden maken. Dus met 3 mensen op pad en zo op bijzonder mooie plekken gekomen. Ook bij een diep liggende beek met een dampad, waar even later enkele amazones doorheen wilde gaan. De grote paarden wilden de circa 30% helling niet naar beneden, maar een jong meisje met haar pony kende geen enkel probleem!
Drie "schatten" hebben we kunnen vinden, twee stuks helaas niet. Ook dat gebeurt.
De echtgenote van onze medecacher kwam ons later nog bedanken dat we haar vrouw aan weer een nieuwe hobby hadden geholpen, lol!!!

In de avond gingen de BBQ platen aan. We deden niet mee aan het aangeboden nasi- en bami buffet. Enkele mensen hebben snel last van de gebruikte kruiden en zodoende deze beslissing. Paul maakte echter wel de fout door eerst op een plek op de BBQ-plaat gekruid Duits vlees te leggen en later op die plek het ongekruide vlees. Verder smaakte het prima.

Zondagochtend rustig ontbeten, centraal koffie gedronken en kalm aan weer ingepakt. Met 90 km/uur de 164 kilometer naar huis gereden.