CCN Commissie weekeinde 2015.

                        
Op 20 maart 2015 hebben wij het camperseizoen 2015 afgetrapt met het CCN Commissieweekeinde. We werden verwacht op camping Het Lierderholt in Beekbergen. Een van de vaste stekken voor CCN leden bijeenkomsten. Een uitstekende camping met een prima restaurant en ook nog eens goede camperplekken.

We vertrokken vrijdag, net na de lunch voor een ritje van 35 minuten. Best lekker hoor als je niet zo ver hoef, maar toch in een heel andere omgeving bent. De planning was eenvoudig.
Het bestuur van de CCN had een programma opgezet, omdat dit weekeinde ook veel commissie vergaderingen in zou houden. De vrijdag was dus vanaf 14.00 uur vrij, terwijl in de avond een gezellig bijeenkomen was.
De zaterdag was voorbestemd om veel te vergaderen en puntjes op de "i" te zetten. Met een gezamenlijk diner zou de dag worden afgesloten.

Vrijdag.
We kwamen te vroeg aan natuurlijk, maar dat bleek geen enkel probleem te zijn. We waren vrij in het kiezen van een plaats waar we wilde staan. Een mooie plek aan het rand van een "normaal" campingveld werd onze verblijfplaats.
Met mooi zonnig weer werden veel oude en nieuwe contacten gelegd. Gezellig samen op het veld. Veel commissie- en bestuursleden hadden ook hun hond(en) bij zich. Daardoor zagen we een leuk iets voor zeer actieve honden. Een apparaat waarin de hond zelf een balletje moest leggen, die vervolgens met verschillende pauzes werd weggeschoten. De honden bezig, de baas rust!

Om 20.00 uur was er de traditionele camperpraat met koffie en cake van de club, niet verkeerd! Daarna was de beurt aan Rita en Paul, ons dus.
We hebben een teamquiz in elkaar gedraaid, waarbij de mensen door elkaar kwamen te zitten. Geen groepjes van bekenden dus.
We werkte met 5 categorieën vragen: theorie rijbewijs B; clubblad de Camperkriebels; topografie; foto ronde met muziek jaren 60 en 70; en geschiedenis.
Vooral de eerste categorie viel best tegen. De mensen met een rijbewijs B hadden nog veel zaken uit het verleden in het hoofd. Wat eveneens tegenviel was de algemene kennis over topografie en geschiedenis. De vragen in deze categorieën waren open. De andere allemaal meerkeuze. Zelfs het jaartal van de Slag bij Nieuwpoort (1600 dus) gaf diverse teams een probleem. Toch was er niets anders dan waardering. Het doel "teambulding" was geslaagd.

Zaterdag.
Voor Paul betekende dit twee uitlopende vergaderingen, de commissie redactie en de commissie camperplaatsen. Daardoor had hij niet echt in de gaten hoe slecht het met Rita ging. De griep sloeg bij haar hard toe. Toch wilde zij nog niet naar huis. Paul moest maar de 3 geocachen gaan doen die hij al klaar om te zoeken had. Verder wilde zij graag wel mee doen met het diner, omdat altijd gezellig is. Zo gezegd, zo gedaan.
Rita heeft zowaar wel wat gegeten, maar voor het nagerecht zijn we toch naar huis gegaan. Voor het eten had zij dit aangegeven, en de camper was dus klaar voor vertrek.

Geocaching in de bossen rond de camping. Zoeken naar de verstopplaats van de cache. De blauwe top op de paal is echt, maar was toch....
Hieronder een water- en voederplaats voor de wilde zwijnen en de uitkijkpost daarop. Dit hoort bij het mooie van het geocachen! Je ziet dingen die je anders zou kunnen missen. O ja, Paul hoefde niet op de loop voor de zwijnen!


Rita heeft zowaar wel wat gegeten, maar voor het nagerecht zijn we toch naar huis gegaan. Later bleek dat haar "griepje" veranderd was in een longontsteking en zelfs een longembolie.
Het zou tot 08 mei 2015 duren voor we weer een keer met de camper op pad konden gaan.