BOVENKARSPEL EN ZUIDERZEEMUSEUM

Woensdag 24 mei: Den Helder - Bovenkarspel, 60 km.
Na in Den Helder te hebben "geserviced" vertrokken naar Bovenkarspel, camping De Gouwe Stek. Daar zou een muziektreffen via het Camperforum zijn. Aangekomen bleken Rob en Marian Wehnes, de organisatoren, er al te zijn evenals de eerste gasten.
Deze dag zijn we bij de camper gebleven, dat had te maken met de blessures die zowel Paul als Rita hadden. Knieën en rug van Paul en de heup van Rita. s'avonds nog wel even naar het centrum van Bovenkarspel gefietst en het moderne winkelcentrum bezocht. We wilde er toch even uit.

Donderdag 25 mei, Hemelvaartsdag: Bovenkarspel - Enkhuizen - Bovenkarspel, 10 km.
We voelden ons best redelijk en besloten vroeg op de dag naar Enkhuizen te fietsen om naar het Zuiderzee museum te gaan. Maar voor we op de boot stapte natuurlijk eerst nog een geocache "Zicht op station Enkhuizen" opgepakt.
Het grootste gedeelte van de dag hebben we in het museum doorgebracht. Wel met regelmatig pauzes houden i.v.m. met de eerder genoemde blessures.
Eenmaal terug op de camping bleken er meerdere deelnemers aangekomen te zijn. Stuk voor stuk oude bekenden. Dat werd nog even best gezellig.


Vrijdag 26 mei: Bovenkarspel - Veenendaal, 122 km.
We hadden ons echt geforceerd en besloten het treffen niet verder mee te maken. Naar huis, want je kan dan beter je eigen ontzien en de rust nemen. Zo gezegd, zo gedaan. Alleen nog een korte tussenstop in Batavia Stad gemaakt. Ook daar konden we helaas niet lang genoeg blijven.