April 2013: CCN treffen Groenlo en campermarkt.

Door een ongeval in februari 2013 werd dit het eerste treffen in 2013.
Op 19 april vertrokken we naar Groenlo, camping Marveld, om de volgende dag een stand te beheren in de Campermarkt en zondags weer naar huis te gaan. Twee nachten op een gezellig veld, uitstekend verzorgd door de Camperclub Nederland (CCN).
Het rijden naar de Achterhoek viel niet mee. De nasleep van het ongeval speelde mij zeer parten. De koppeling bedienen was toch zeer pijnlijk. Extra rustpauzes en het stuur overgeven maakte dat we netjes in Groenlo aankwamen.

De plekken op de camping waren mooi en royaal. Zus en zwager Marian en Ab Bakker waren onze buren, terwijl ook onze vrienden en bekenden Jan en Truus Marchal en Jan van den Berg eveneens present waren.
Van hen hebben we veel hulp gehad. We hadden toen nog hoop om de activiteiten met het bedrijf CamperEnergie.nl lekker op de markt te zetten. Door het ongeval was het niet meer mogelijk om door te gaan met Camperbouw Veenendaal. Paul kan niet meer op of door de knieën.
Dit weekeinde moest daarom de presentatie van onze webwinkel worden. Een streven dat geslaagd was, mede dankzij onze groothandel BBA uit Duiven. Zij stelde diversen materialen beschikbaar voor presentatie.

Dit verslagje schrijft Paul in november 2014! De afgelopen jaren is de site ondergeschoven geweest door alle ontwikkelingen als gevolg van het ongeval.
Vandaar dat we volstaan met fotoverslagen en beknopte toelichtingen in verslagen tot en met einde 2014.