BIETEN EVENT CCN EN HALOWEEN

We sloten het seizoen af met het traditionele Bietenevent van onze club: Camper Club Nederland (CCN): van, voor en door camperaars. Dit is het 79e verslag op onze site.
Van 30 oktober tot en met 01 november waren we te gast bij de Tuinen van Appeltern. Daar was door de CCN een parkeerplaats omgetoverd tot een heuse camperplaats met een bezetting van circa 75 campers.


Wij kwamen om iets over 12.00 uur aan en kregen een plaats toegewezen onder de ceder bomen. Toen bleek al dat het een gezellig en zonnig weekeinde zou worden.
Deze middag hebben wij besteed om met 8 mensen de multi geocache Heerlijkheid Appeltern te gaan doen. Met de fietsen op pad om een zeer fraaie (soort puzzel) tocht door de omgeving van Appeltern te doen. Hoogtepunt is en blijft het unieke gemaal van Appeltern. Daar was, bleek na afloop van de tocht, ook de cache en het logboek te vinden.


's Avonds macht de eerste groep de Haloween Griezeltocht van de Tuinen van Appeltern gaan doen. Aangezien wij in groep 2 waren ingedeeld, zouden wij deze tocht op zaterdagavond 31 oktober gaan doen. Voor ons was de vrijdagavond dus gezellig buurten met andere camperaars uit groep 2.

Zaterdag ochtend hebben eerst per fiets het dorp Appeltern zelf verkend. Dat nam niet zoveel tijd in beslag, gewoon te klein, maar wel leuk! Om 10,00 uur gingen de tuinen open en om paar minuten later gingen wij als één der eerste naar binnen. Mooi zonnig weer en prachtige herfstkleuren vielen ons ten deel. Tot 12.00 uur hebben wij in alle rust kunnen genieten van de (aangelegde) natuur.
Om 13.30 uur waren wij aan de beurt om kennis te maken met Kick en Golf op het speel en leer terrein van de Tuinen. Rita deed alsnog mee en Paul beperkte zich tot foto's maken voor ons zelf en de CCN. Kick en Golf is met een voetbal een traject afleggen, waarbij het als een soort minigolf de bedoeling is dat je met gooien en voetballen de bal in een gat zou krijgen.

's Avonds werden wij verrast op de Griezeltocht. Respect voor de mensen van de Tuinen en de amateur toneelspelers. Het werd een zeer leuke tocht, waarbij op één moment toch Paul even de schrik te pakken kreeg. Geconcentreerd na het maken van een foto wist een duister figuur hem toch te verrassen! Tot groot genoegen van Rita.
Na de tocht was er nog een gezellig samenzijn in de grote tenten van de CCN, waarna het bed werd opgezocht.


Zondagochtend was de afsluiting van het weekeinde, gezamenlijk aan de koffie.
Onder aanvoering van onze penningmeester Nellie Zondag en de grandioze verzorging door de Technische Commissie van de CCN werd het een zeer geslaagd treffen.