Lierderholt voor- en met kleinzoons.
Van 13 tot 16 augustus zijn we met onze kleinzoons Daan en Mika van Eijkelenburg naar camping en camperplaats Het Lierderholt geweest. Deze camping kenden we goed door de treffens en vergaderingen van de Camperclub Nederland. In het seizoen is er een animatieteam zeer actief. Er zijn een zwembad, speeltuinen, theater, restaurant, panna voetbalveld, enzovoort.
Al deze zaken lagen pal naast het camperveld, fietsen waren dus niet nodig.

Zodra we aan kwamen kleden de jongens zich om te gaan zwemmen. Dat werd dus geen succes, een open bad en water temperatuur van 21 graden Celcius. Vonden ze veel te koud!
Ondertussen hadden wij de camper staan. We hebben de jongens weer opgevangen en een rondje over de camping gemaakt. Ze hadden het ook snel gezien, dat moesten ze echt doen: Bungee trampoline springen. Wat een hoogte bereikte de beide jongens en geen angst!
's Avonds werden door een vriendelijke overbuurman Kees wegwijs gemaakt in Jeu de Boule.

Op zondag kwamen ome Joost en tante Karin met de kleinkinderen Lotte en Alissa op bezoek. Ze lenen volgend weekeinde de camper en wilde bepaalde zaken weten en zien. Als verassing kwam mama Renate ook nog. Ook vielen ze met de neus in de boter. Op de camping was deze zondag een gezellige braderie. En wat denk je: er werd toch nog gezwommen!

De maandag hebben we onder meer Kubb gespeeld, maar het spel tobbedansen werd het hoogtepunt van de dag. De jongens genoten en wij ook van hen. Bijzonder leuk vonden wij dat een onbekende "vader" (hij had hen nog nooit ontmoet) het verlamde kind van een alleenstaande moeder ook mee deed met het tobbedansen. Wat genoot die jongen zichtbaar!

Onze jongens keken uit naar het avondprogramma "de jongens tegen de meisjes". Dat viel erg tegen, een slaap aftreksel van het TV-spel. Kinderen willen het anders hebben. Ze waren daarom ook snel weer bij de camper.

Dinsdag was het weer tijd om naar huis te gaan, genoten van een vol weekeinde. Maar de jongens hebben hun mama en papa wel gemist. Een goed teken.