31 augustus: weekeinde Arcen.

Het was al eerder dit jaar afgesproken dat ook kleinzoon Mika een weekeinde met ons mee zou gaan. Hij mocht dan een vriendje meenemen. Zijn keuze viel uiteindelijk op klasgenoot Sander. Na de eerste week in groep 8 van de basisschool te hebben meegemaakt hebben we de jongens op 31 augustus bij ons thuis laten brengen. Eerlijk gezegd hadden de moeders best wel een beetje moeite mee, hun lievelingen een tweetal nachten weg, dan 1 nacht thuis en vervolgens weer 2 nachten op schoolkamp! Maar eerst dus 3 dagen naar Arcen, camping Klein Vink.
Onze fout was wel dat we bij het reserveren hadden vergeten aan re geven dat we met een camper zouden komen. Daardoor eerst op een heel verkeerd veld gekomen, maar daarna verplaatst naar een strook waar we de camper wel recht konden zetten.

 

Op vrijdag werd er natuurlijk eerst het cafetaria bezocht, waarna de jongens zijn gaan zwemmen. De thema's van dit weekeinde waren duidelijk: zwemmen; eten; en gamen op de telefoon.
Rita en ik hebben van de jongens genoten, het is leuk als de kids zich goed vermaken. Alleen die telefoons! Daar hebben we toch wel tegen opgetreden. Verder de jongens vrij gelaten in hun doen en laten. Wel met hen midgetgolf gespeeld en een dobbelspelletje gedaan.

Zondagmorgen eerst zwemmen en dan weer richting Veenendaal, met een lunch onderweg. Natuurlijk, de Mc Donald!
Al bij al weer veilig thuis afgeleverd en zelf ook veilig thuis gekomen.