LAATSTE TEST IN APELTERN


Het bestuur van de Camperclub Nederland vroeg ons of we op zaterdag 06 juni op de camperplaats 't Mum in Apeltern een quizje wilde draaien.  Dit zou voor deze club de derde van 2015 zijn. Natuurlijk doen we dat voor de CCN.

Die zaterdag zijn we met de "nieuwe" camper afgereisd naar de mooie camperplaats aan de forellenvijvers van Beverplaats 't Mum. Zo konden we gelijk een laatste test voor onze vakantie doen en enkele puntjes op de i zetten.
Bij aankomst was net TV Gelderland bezig met opnamen van een item over het camperen en camperplaatsen. Wij wilde niet storen en hebben de camper even neutraal neer gezet. Ondertussen maakte we kennis het de nieuwe leden, waarvoor dit weekeinde bestemd was. Het was gelijk al gezellig en een tweetal echtparen wilde onze camper graag bekijken. Zeven slaapplaatsen konden ze zich moeilijk voorstellen. Ze waren verrast door de indeling en de ruimte. Buiten de camper werd er over nagepraat. Laat TV Gelderland daar nu precies een sfeerbeeld van hebben geschoten. Dat was verrassend en erg leuk om op TV terug te zien.


's Middags zijn we de Tuinen van Apeltern gaan bezoeken. Het is wel erg fraai wat je daar ziet. Een inspiratiebron voor mensen die hun tuin willen (her) inrichten!
In de avonduren hebben we ons beperkt tot de techniek en de rekenkamer bij de quiz. De voorzitter van de club mocht de quizmaster zijn en hij deed het niet onverdienstelijk.


Na een goede nachtrust zijn we zondag rond het middaguur weer naar huis gegaan, wel een half uurtje rijden! Een geslaagd treffen met zonnig weer, maar wel met een stevig briesje, achter de rug. Er kwamen toch nog enkele puntjes van de camper aan het licht. Deze zijn in de week voor de vakantie opgelost.
Helaas hebben we geen geocache kunnen doen. De tijd was niet toereikend.