POWERTRAIL VEENENDAAL.

Op 31 maart 2014 kwam het begin van de Powertrail Veenendaal on line.Op 29 juli besloot ik ook hier mijn steentje bij te dragen met Powertrail Veenendaal 88 tot en met Powertrail Veenendaal 100, met een bonus. Alleen de even nummers.

Deze Powertrail had de opzet om Veenendaal op de Geocache kaart te zetten, en dat lukte uitstekend. Ja, gewoon "kokertjes rapen" en af en toe een leuk aangeklede er bij. Zo had ik nummer 100. Een vroegere aanduiding voor een ouderwets "poephuis".
Deze hadden wij geplaatst in een mini "poephuisje". Daarin aan de onderkant van de plank met het gat de coördinaten van de bonus. Bij de hints stond stond: Kijk, grote boodschap!
Toch werd de bonus heel veel gemist.

Op 04 april 2015 vierde we 1-jarig bestaan met een (treffen)event in Kwintelooijen. Ter gelijkertijd kwam de "Walk of Fame" on line. De 9 Powertrail geocache owners hadden voor 6 maanden toestemming om allemaal 1 Walk Of Fame cache neer te leggen langs misschien wel de meest befaamde wielerweg in onze omgeving, de Defensieweg bij Elst, gemeente Rhenen.

Op 14 november 2015, na anderhalf jaar, is de Powertrail Veenendaal in archief gegaan. Nummer 96 hadden wij omgedoopt tot "Ode aan de Powertrail Veenendaal".
Nadat deze enkele keren verdwenen was, is ook deze op 23 maart 2016 in archief gegaan. Op dat moment had deze geocache bijna 1200 bezoeken gehad uit binnen en buitenland.

Ode aan de Powertrail (GC59VCR);
#5 Walk Of Fame (GC5MKKT).